Regeling devices voor schooljaar 2019-2020

Een tablet op school is steeds meer een belangrijk hulpmiddel bij de lessen en een welkome aanvulling op de mix van leermiddelen, ook op De Nieuwe Veste.

Ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen van het eerste leerjaar kunnen een tablet met een eenmalige korting via De Nieuwe Veste aanschaffen. De tablet wordt volledig eigendom van de leerling.

Het gaat om de Apple iPad (model 2018), 32 GB of 128 GB. De keuze is gevallen op dit merk en type, omdat deze goed aansluit bij alle toepassingen op school, een lange batterijduur heeft en lang meegaat.    

Aanschaf van de iPad via school met korting van 50 euro
De Nieuwe Veste neemt eenmalig een deel van de kosten voor haar rekening; de ouder krijgt een korting van € 50.

Prijzen
De adviesprijs voor het type iPad 32 GB is € 359.
De prijs met 10% korting van de leverancier en de korting van De Nieuwe Veste is: € 269 (inclusief BTW) 

De adviesprijs voor het type iPad 128 GB is € 449.
De prijs met 10% korting van de leverancier en de korting van De Nieuwe Veste is: € 349 (inclusief BTW)

Bestellen bij Studywise
U bestelt en betaalt de iPad bij Studywise (onderdeel van Switch IT Solutions) op de speciale pagina voor De Nieuwe Veste. Bij de bestelling kunt u zelf kiezen of u, voor eigen rekening, een beschermcase, een verlengde garantie en een verzekering af wilt nemen.  

Gespreide betaling 
Wanneer u de iPad liever niet in één keer wilt of kan betalen, kunt u bij het afrekenen kiezen voor de optie gespreide betaling via iDEALnet. Voor deze regeling heeft De Nieuwe Veste samen met Studywise en iDEALnet een regeling afgesloten. Deze oplossing heet Quonect. U doet een aanbetaling van € 100,-- en daarna betaalt u € 10,54 per maand, voor het 32 GB model. Het 128 GB model komt op 13,31 per maand. De iPad wordt in 36 maanden afgelost. Bij de gespreide betaling is een beschermhoes en verzekering verplicht. Dit is in de genoemde prijzen opgenomen. Daarnaast zijn ook administratieve kosten van iDealnet plus de rente die wordt berekend door de geldvestrekker, in de bedragen verwerkt.

Update: De eerder genoemde prijzen voor de gespreide betaling zijn kort na het versturen van de informatie, door iDealnet aangepast. Hierboven staan de actuele prijzen vermeld.

 

32 GB of 128 GB?
Voor normaal educatief gebruik volstaat 32 GB. Als de gebruiker de tablet ook privé volop wil gaan gebruiken, kan het zijn dat 128 GB beter past. Het is ook mogelijk bestanden te bewaren in iCloud en Office 365.

Verlengde garantie en verzekering via Switch IT Solutions
Naast de standaard fabrieksgarantie van 2 jaar, heeft u de mogelijkheid om deze te upgraden naar 3 jaar voor een bedrag van € 39,--. Daarnaast kunt u ook kiezen voor garantie + schade, 3 jaar voor € 109,--.  Bij de optie garantie + schade ontvangt u van Switch, als de voorwaarden van toepassing zijn, een nieuw apparaat bij schade. Deze verzekering geldt voor thuis, onderweg en op school. De Nieuwe Veste is niet verzekerd voor schade aan apparatuur van leerlingen.

Wat als…
De leerling al een tablet/ laptop/ chrome- of streambook heeft met een scherm van maximaal 12 inch groot van een ander type?
De leerling kan een ander merk/type dan de genoemde iPad gebruiken, maar het kan zijn dat dan niet alle toepassingen mogelijk zijn; bepaalde apps bijvoorbeeld zijn alleen geschikt voor de iPad.      

De ouder die debiteur is dit bedrag niet kan betalen en/of geen tablet aan wil schaffen?
Voor deze leerlingen bestaat de mogelijkheid ’s ochtends op school een leen-iPad op te halen, maar moeten die ’s middags weer inleveren (mag dus niet mee naar huis). Eventueel. huiswerk moet op school worden gemaakt. Deze optie is gratis. Een verzoek hiertoe dient u voor 31 juli in te dienen bij het volgende e-mailadres: info@sgdnv.nl

Leerlingnummer 
In het bestelproces van de gespreide betaling wordt om een leerlingnummer gevraagd. Het leerlingnummer is het getal uit het e-mailadres van de leerling, dus het nummer voor @sgdnv.nl. U kunt het e-mailadres terugvinden in het bericht voor de bestelling van de boeken.

Vouchercode
Bij de bestelling wordt om een vouchercode gevraagd. Deze code staat in de e-mail  “Aanschaf iPad / tablet”.

(Met deze combinatie kan 1 keer een bestelling gedaan worden. Aan gescheiden ouders vragen we zelf te overleggen wie de aanschaf doet.)

De iPad wordt op het door u, bij de bestelling aangegeven huisadres afgeleverd. Wanneer u voor 30 juni bestelt vindt de levering plaats op 15 juli. Bestelt u na 30 juni, maar voor 31 juli, dan vindt de levering plaats op 15 augustus.

Duits adres?

Het systeem van Studywise kan niet overweg met adressen in het buitenland. U kunt het adres van onze school invullen en bij “Opmerkingen” uw eigen adres vermelden. De iPad wordt vervolgens gewoon bij u thuis afgeleverd.

 

De website waar u kunt bestellen is (zonder www.): http://denieuweveste.studywise.nl

Heeft u vragen over het bestellen, dan kunt u bellen met Switch Customer Support op: 0900 – 2357948.